Необхідні документи - Візовий Центр КОНСУЛ

Перейти до змісту

Головне меню

Необхідні документи

Ми працюємо по всій території України

 

Необхідні документи для отримання візи в Польщу.

Візова анкета
Заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською мовою в транслітерації) і підписана особисто заявником. Візова анкета для неповнолітньої дитини подається і підписується одним з батьків або опікунів. Окрему анкету слід подавати також і у випадку дітей, вписаних в паспорт одного з батьків або офіційних опікунів, в паспорт  буде вклеєна окрема віза для дитини.
Дві кольорові фотографії
Закордонний паспорт, що відповідає наступним вимогам:
1. Дійсний мінімум 3 місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС;
2. Містить щонайменше дві вільні сторінки для віз, і виданий не раніше, ніж 10 років тому. У разі подання документів на візу для неповнолітньої дитини, яка вписана в паспорт, необхідні додаткові сторінки для візи.
3. У випадку наявності інших закордонних паспортів, їх так само потрібно надати (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані , в українському паспорті повинна бути відповідна відмітка або довідка з ОВІР про його вилучення.
4. Копії першої інформаційної сторінки паспорта та копії Шенгенських і національних віз за останні три роки.
Продовжені паспорти до розгляду не приймаються.
Внутрішній паспорт  
Оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
Документи, що підтверджують мету поїздки
Оригінал і копія страхового медичного полісу
1. Який відповідає таким вимогам: зона покриття - Європа, Шенген або весь світ, сума покриття - 30 000 €, сума франшизи не повинна перевищувати 150 євро.
2. Страховий поліс необхідно надати з оригіналом і копією квитанції про оплату (із зазначенням наступної інформації: ПІБ заявника або номер страхового поліса).
3. У страховому полісі обов'язково повинна бути вказана інформація про те, що «Страховий захист надається відповідно до« Рішенням Ради ЄС 2004/17/WE щодо медичного страхування подорожуючих за кордон »
Додатково, для неповнолітніх (до 18 років) необхідно надати:
У разі спільної поїздки:
Оригінал і копію свідоцтва про народження
У разі, якщо у батьків є діючі Шенген візи, також необхідно додати копії цих віз разом з першою сторінкою закордонного паспорта.
У запрошенні / бронюванні готелю повинні бути зазначені дані всіх подорожуючих осіб.
У разі, якщо неповнолітні заявники збираються подорожувати лише з одним із батьків або без них:
Оригінал і копію свідоцтва про народження
Нотаріально завірений дозвіл від батьків / офіційних опікунів на виїзд дитини за кордон, що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко вказаний термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число / місяць / рік). У разі, коли дитина їде у супроводі третьої особи, необхідно додатково подавати її / його діючу візу і копію першої сторінки закордонного паспорта
Копія першої сторінки паспорта від одного / обох батьків / офіційних опікунів, які не подорожують з дитиною
Якщо є тільки один опікун, це потрібно підтвердити, надавши рішення суду.
Консульський збір за розгляд візових заяв для громадян України становить 35 євро.
Кожен, хто не є громадянином України, повинен також надати:
Документ, що підтверджує легальність проживання на території України (віза / вид на проживання / реєстрація дійсні ще 3 місяці після останнього запланованого повернення в Україну.
Доказ наявності достатніх фінансових коштів, який може бути представлений у вигляді: довідки з місця роботи із зазначенням посади співробітника, заробітної плати за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу; довідки з банку про залишок коштів на депозитному рахунку; довідки з банку про наявність кредитної картки і залишку на рахунку; виписки з банківського рахунку за останні 3-6 місяців; дорожніх чеків
Довідка з роботи в оригіналі: Для найманих працівників: довідка з місця роботи, яка підтверджує посаду працівника, заробітну плату за останні 6 місяців і рік прийняття на роботу.
Для приватних підприємців: оригінал свідоцтва про державну реєстрацію ФОП.
Для студентів: довідка з навчального закладу.

 
Назад до змісту | Назад до головного меню